DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Samsung Z4 modeli teknik özellikleri nelerdir?

Samsung Z4 modeli teknik özellikleri nelerdir?

Samsung; Tizen 3.0 tabanlı ilk akıllı telefonu olan Samsung Z4 modeli bize neler sunacak? Samsung Z4 modelinin teknik özellikleri nelerdir?

Samsung Z4 modelinin teknik özellikleri nelerdir?

Öncelikle cihaz 4.5 inç kavisli bir ekran ile gelecek. Samsung Z4 akıllı telefon modeli, gücünü dört çekirdekli 1.5 GHz işlemciden alacak. Cihaz 1 GB Ram ile kullanıcılara sunulacak. Cihazın önünde ve de arkasında 5 megapiksellik kameralar olacak. Ancak selfie kamerası üzerinde tek flaş, arka kamerasında ise çift flaşa yer verilecek. Ayrıca cihazın çift sim kart desteği de sunacak olması, 4G LTE, VoLTE ve VoWiFi özellikleri de cabası. Samsung Z4 modeli, 2050 mAh batarya değerine sahip olacak. Akıllı telefon altın, siyah ve gümüş renkleri ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

Telefonun teknik özelliklerine baktığımızda, donanım anlamında çok düşük kaldığını görüyoruz. Ama zaten cihazın da bu tip bir iddiası bulunmamaktadır. Samsung’un Z4 modeli ile yapmak istediği, uygun fiyatlı ve Tizen 3.0 tabanlı modeli ile yüksek adetli bir satış gerçekleştirmek. Bunun haricinde de DJ Koh; yaptığı açıklamada ilk akıllı telefon kullanacak olanlar için basitleştirilmiş bir deneyim sunacağını söylemiş. Böylece de Tizen ekosistemini genişletmelerinin de mümkün olacağından bahsediyor.

Son olarak Samsung Z4 akıllı telefon modelinin ilk önce Hindistan üzerinde satışa çıkacağını da belirtelim. Daha sonrasında da belirli ülkelerde satışa çıkarak yoluna devam edecektir. Samsung Z4 modelinin fiyatı ise henüz açıklanmış değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.