DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tinder Uygulaması Web Versiyonu İle Geliyor!

Tinder Uygulaması Web Versiyonu İle Geliyor!

Tinder Uygulaması Web Versiyonu İle Geliyor!

En popüler çöpçatanlık uygulamalarından birisi olan Tinder, bir mobil uygulamadan daha fazlası olabilmek adına harekete geçti. Duyurmuş olduğu yeni servisi ile kullanıcı sayısını arttırmayı planlamaktadır.

Popüler çöpçatanlık uygulaması Tinder, artık kendini yalnızca mobil uygulama ile sınırlandırmayacak. Sadece iOS ve Android platformlarında bulunan Tinder, şimdi de web versiyonunu duyurdu. Yeni web servisinin adı da Tinder online yapılacaktır. Özellikle de telefonda yer sorunu yaşayanlar için tasarlanan uygulama herkes için kullanıma açıktır. Web uygulaması da akıllı telefon uygulamasındaki tasarıma çok benzemektedir. Ayrıca Tinder online uygulamasına Facebook üzerinden de giriş yapılabilmektedir. Bazı ülkeler üzerinde de SMS ile giriş özelliği de uygulanmaya hazırlanıyor. Değişen bir özellik olarak ta kaydırma özelliğinin yerine sağa veya sola sürükleme gelmiş. Tinder online uygulamasındaki sohbet bölümü de masaüstü görünümü için hazırlanmıştır.

Tinder online web uygulaması şu an itibariyle Kolombiya, Arjantin, Brezilya, İtalya, Endonezya, Filipinler, Meksika ve İsveç üzerinde test edilmesi için yayınlanmış durumdadır. Son olarak ta Tinder online uygulaması Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyaya yayınlanacaktır.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.