DOLAR 6,0910
EURO 6,5983
ALTIN 325,2
BIST 116.829
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Hafif Yağmur

Windows 10 İşletim Sistemine Getirilen Güncellemeden Sonra OneDrive Reklamı Nasıl Kapatılır?

Windows 10 İşletim Sistemine Getirilen Güncellemeden Sonra OneDrive Reklamı Nasıl Kapatılır?

Windows 10 İşletim Sistemine Getirilen Güncellemeden Sonra OneDrive Reklamı Nasıl Kapatılır?

Windows 10 işletim sistemine yapılmış olan son güncelleme sonrasında dosya yöneticisine girdiğinizde sürekli Microsoft OneDrive reklamı çıkmaktadır. Bu da sizleri bir hayli sıkabilir. Bu reklamı nasıl kapatabileceğinizi anlatmak istiyoruz.

Bildiğiniz gibi Windows 10 üzerine sürekli güncelleştirmeler getirilmektedir. Bu da stabilitesini arttırmaktadır. Ancak bu güncellemelerden dolayı internet kotasını yemesi de gerçekten can sıkıyor. Ama sistemimizin daha iyi ve güvenli olarak çalışması için güncelleştirmeleri yapmalısınız. Ancak Microsoft, son güncellemesi ile işleri biraz daha değiştirdi. Aslında Windows 10 son güncellemesi OneDrive ile kendi reklamını yapmaktadır. Biliyoruz ki, şu anda güncellemeyi alan herkes dosya yöneticisine girdiğinde sık sık OneDrive reklamı ile karşılaşmakta ve şikayetleri ile dile getirildi.

OneDrive Reklamından Kurtulmak İçin Ne Yapmalıyız?

Bu sorundan kurtulmak için aşağıdaki adımları sırası ile uygulamalısınız. Öncelikle dosya yöneticisini açmalısınız. Görünümden seçeneklere, oradan da dosya değiştirme ve arama seçeneklerine girmelisiniz. Sonrasında gelişmiş seçenekler kısmından görünüm sekmesi içerisine girmelisiniz. Bu alandaki “senkronizasyon sağlayıcı bildirimlerini göster” yazan kısımdaki işareti kaldırmalısınız. Bunları uyguladıktan sonra sorundan kurtulmuş olacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.