DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

InstaFake İle İnsanları Şaşırtın!

InstaFake İle İnsanları Şaşırtın!

InstaFake İle İnsanları Şaşırtın!

InstaFake uygulaması ile sahte Instagram mesajları oluşturabilirsiniz.

InstaFake uygulamasının amacı sahte Instagram profilleri oluşturarak her iki tarafın da konuşmalarını takip edebilecek ve yönetebileceksiniz. Uygulamanın şaşırtıcı amacı ise insanlara şaka yapmak.

Siz de InstaFake uygulamasını kullanarak, sahte Instagram profilleri oluşturarak arkadaşlarınıza şaka yapabilir ve eğlenebilirsiniz. Uygulama, görüntü itibariyle birebir olarak Instagram uygulamasına benziyor. Tarihinden, görüldü kısmına kadar her şeyi oluşturabilir. İstediğiniz zaman da tekrar değiştirebilirsiniz. Uygulamayı yapan ekip daha önce de WhatsFake uygulamasını yaparak kendinden bahsettirmişti.

InstaFake uygulaması ile sahte profil chat ekran görüntüleri yaparak arkadaşlarınıza inanılmaz şakalar yapabilirsiniz.

InstaFake Uygulamasının Özellikleri

İlk olarak istediğiniz herkes ile profil oluşturabilirsiniz. Üstelik arkadaşlarınızın anlaması mümkün olamaz. Çünkü Instagram üzerindeki profil görüntüsünün aynısıdır. Ayrıca konuşmanın iki tarafını da siz kontrol eder ve yönetirsiniz. Fotoğraf ta gönderebilirsiniz. Görüldü yazan mesaj durumlarını siz yönetebilirsiniz. Bilmeniz gereken en önemli kısım ise uygulama yalnızca eğlence amacı ile yapılmıştır. Dolayısıyla Instagram ile herhangi bir bağlantısı yoktur.

Son olarak uygulamayı iOS ve Android platformları için uygulamayı indirebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.