DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2017 Yılında 5 inç Büyüklüğünde ve Çift Kameralı iPhone Modeli Geliyor!

2017 Yılında 5 inç Büyüklüğünde ve Çift Kameralı iPhone Modeli Geliyor!

2017 yılı içerisinde çıkarılacak olan iPhone modelleri arasında 5 inç büyüklüğündeki ekranı ve iPhone 7 Plus üzerinde olduğu gibi çift kameralı bir model gelmesi bekleniyor.

Mac Otakara ismindeki Apple şirketine yakın bir blogger, raporunda Apple şirketinin 2017 yılında 5 inç ekranı ile model tanıtacağını söylüyor. Aynı iPhone 7 Plus üzerinde olduğu gibi çift kameralı olacağı belirtilen telefonun kameralarının, yer kazanmak açısından dikey olarak konumlandırılacağı söyleniyor.

Otakara paylaştığı raporlarda, iPhone 5 inçlik modelinin, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile aynı özelliklerde olacağını söylüyor. Cihazın tasarımının nasıl olacağı şu anda belli değildir. Çıkarılacak yeni modeller için Apple şirketi ve tedarikçileri, mali durum için 2017 yılının Mart ayını beklemektedirler. Apple‘ın 2017 yılı içerisinde çıkacağı Plus modelinde çift kamera olacak. Ancak dikey yapılandırma olup olmayacağı belli değil.

2017 yılında çıkarılacak iPhone modelleri hakkında tüm söylentilere bakıldığında, 3 model üretilecek ve hepsinde 10nm sürecinden geçecek. A11 yonga chipset ile güçlendirilecek olan modeller OLED ekrana geçmeyi planlıyorlar. Tedarik konusunda sıkıntı yaşama ihtimali olmaması adına OLED ekranı yalnızca iPhone 7 Plus üzerinde görmemiz mümkündür.

Son olarak 2017 yılı içerisinde çıkaracağı modellerde 4.7 ve 5.5 inçlik ekran boyutunu koruması bekleniyor. Ayrıca tüm yeni iPhone modellerinde kablosuz şarj özelliği bulunması bekleniyor.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.