DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır?

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır?

İnsan organizması, elektrokimyasal bir biyolojik sistemdir. Artık bu sistemi etkileyecek mekanizmalar üretilmiştir. Bu mekanizmalar ile insan beynindeki elektromanyetik dalgaların düzenini bozarak, insanlar yönetilebilir. Bu yollarla insan davranışları değişebilir yada ayaklı birer silah haline de getirilebilir. Bu yazımızda sizlere son zamanlarda en dikkat çekici olaylardan biri olan Zihin Kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? Ses dalgaları ile hipnoz nasıl yapılır? Binöral aktivite nedir? İnsan beyni nasıl kandırılabilir? sorularına cevap vermeye çalışacağız. Yazımızda insan beyninin bir müzikle bile nasıl etki altına alınabildiğini, beynin sağ ve sol kulaktan aldığı ses frekanslarının farklı olduğunu ve bu oluşan farkla insanların nasıl kontrol edilebileceğini sizlere anlatmaya çalışacağız.


Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? Binöral aktiviteler

Beyin, vücut sistemlerinin birbirleriyle haberleşmesini, organize eden, halen sırrı çözülemeyen merkezi organımızdır. Özellikle beş duyu organımızla algıladığımız, her ne varsa, beyinde bir işlev yapılmasına neden olur. Okuma, yazma, tatma, düşünme, algılama, gülme, ağlama ve hatta hastalıkların bile kendine özgü bir frekansı vardır. Düşündüğünüz, gördüğünüz, dokunduğunuz her nesne beyinde kendi frekans dalgasına göre şekillenir.

Yazımızın başında dediğimiz gibi insan organizması, adı üstünde organik olarak tasarlanmış, hatta organik kodlama ile eşsiz bir yazılımcı tarafından programlanmıştır. Özellikle Beyin ve sinir sisteminin yapı taşları olan sinir hücreleri yani nöronlar, elektrokimyasal işlerle birbirlerine bilgi taşır. Nöronlar birbirleriyle elektrokimyasal haberleşme sonucu, elektromanyetik dalgalar oluşur. Beynin yaptığı her faaliyet, bu dalgaların frekanslarına bağlı gerçekleşir.

Peki bu dalga boyutlarında bir şekilde değişiklik yapabilirsek, beyni kandırabilir miyiz?

Sorumuzun cevabı kesinlikle evet. Çünkü zihin kontrolü, ciddi bir şekilde bilinçli olarak her zaman hayatımızda. Biz bu yazımızda insanların zihinleri nasıl kontrol ediliyor? yani size beynin açıklarını anlatacağız.

Beyin faaliyetlerini farklı yollarla dışardan değiştirmek için aşağıdaki yollar en etkili olanlardır. Bunlar;

  1. Ses kaynağından (mesela müzik çalar gibi) gelen ses frekansları ile beynin ürettiği elektromanyetik dalgaların rezonans etkileşimi
  2. Psikotropik maddelerin beynin kimyasını değiştirmesi. Bunlara örnek olarak, Sentetik aromalar, Aspartam, Titanyum dioksit gibi katkı maddeleri, alkol, esrar, bonzai gibi uyuşturucu maddeleri, hormon, vitamin ve antidepresan gibi ilaç ve gıda takviyeleri yani içinde kimyasal madde olan her şey diyebiliriz.
  3. Harici gelen elektromanyetik dalgaların beyindeki frekansları etkilemesi. Buna örnek olarak Gel git olayları, Dünyaya yakın bir kuyruklu yıldızın geçmesi gibi.

Biz sizlere bu yazımızda, Ses kaynağından gelen frekanslarla nasıl zihin kontrolü yapılır, onu anlatacağız.

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin kontrolü ile alternatif tıp alanında kullanılıyor

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin kontrolü, alternatif tıp alanında kullanılıyor


Ses kaynağı ile zihin kontrolü nasıl yapılır?

Sesle beynin kontrolü yapmak için, önce kişinin beyninin dalgalarına ulaşmak gerekir. Anestezi, bayılma, ağrılı bir durum yada korku, hipnoz ve binöral aktiviteler de insan beyninin kontrolü sağlanabilmesinin nedeni, kontrolsüz olarak beynin bütün dalgalara açık olmasıdır.

Mesela ameliyata giren kişiye, anestezi yapılırken, bayılma, ağrı ve korku aynı anda olur ve telkin yolu bir kontroldür. Çünkü bu esnada kontrolü elden bırakın beyin, dışarıdan gelen ses ile yani telkinle söylenecek her kelime bir bilgisayar virüsü gibi etki eder. Anesteziyi yapan kişilerin o anda konuştukları cümleler sizin yapınızı bile değiştirebilir.

Başka bir örnek verecek olursak, hipnoz seanslarını yapan uzmanlar, şaman ve ekstrasenslerin yaptıkları faaliyetler gösterilebilir. Bunların etki yolları ise şöyledir. Şamanların yaptıkları ayinlerde, içirdikleri uyuşturucu madde ile, kullandıkları davul sesini işiten kişi, beyin dalgaları ile senkronize olur. Hipnoz burada başlar. Beyne istedikleri telkini verir ve siz bir kurt yada havada uçan bir kartal olabilirsiniz. Bu olaylara “nörolinguistik programlama”, “psikotronik etki” yada “parapsikolojik programlama” denmektedir.

Bu tip beyin programlama örneklerini, Reklamlarda, Ticari faaliyetlerde Bayilik projelerinde, filmlerde, dizilerde ve rap müziğinde görülebilir.

Şimdi ses kaynağı ile nasıl insan beynine hükmedilebilir ona bakalım.

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin dış bölgeye de manyetik dalga gönderiyor

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin dış bölgeye de manyetik dalga gönderiyor


Binöral aktiviteler

İnsan kulağının duyabileceği seslerin frekans aralığı 20 Hz ile 20 bin Hz arasındadır. Kulaklar 2 adet olduğu için ve aralarında mesafe olduğundan, her ikisinin aynı sesi aldığında, beyne ilettiği frekanslar farklı faz halinde gider ve farklı algılanır. Beyin gelen frekansları ölçerek ve aldığı farklı frekansların farkını hesaplayarak, sesin nereden geldiğini bulmaya çalışır ve tespit eder.

Beyin 4 farklı frekans algılama modeli vardır. 0 ile 20 yada 30 Hz arasında olan bu frekans modelleri dalganın boyutları ile şekillenmiştir. Bu frekans modelleri, Beta, Alfa, Teta ve Delta olmak üzere 4 modelde açıklayacağız.

1. Beta Dalgaları

13 ile 20 yada 30 Hz. olan bu dalga da beyin normal bilinçli olarak çalışmaktadır. 13 ile 16 hz. dalga boyunda, beyin bilgiler arasında bağ sağlar, analize başlar ve yeni fikirler üretebilir. 16 ile 20 Hz. dalga boyutunda, bulmaca çözümü, yarışma anı gibi dikkat gerektiren bir faaliyette, kişinin konsantre olmasını sağlar. Eğer ciddi bir iş üzerinde çalışıyor yada dikkatini tümüyle verilmiş bir iş yapılıyorsa, beyinde, beta dalga frekansları görülür.

Bazı insanların, beta dalga frekansları, diğerlerine göre daha baskın olabilir.

Heyecanlı kişiler, olumsuz düşünceler sırasında, endişe, korku ve stres zamanlarında 20 ile 30 hz. yüksek dalgalar beyinde görülmektedir. Eğer bu durumlardan birinde bile uzun zaman kalınırsa, beynin işlevi bozulur ve kişilik bozuklukları, depresyon gibi ruhsal ve psikolojik problemler, kronik hastalıklar yaşanmaya başlar.

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Şimdi saati gözlerinizle takip edin, standart bir hipnoz taktiği

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Şimdi saati gözlerinizle takip edin, standart bir hipnoz taktiği

2. Alfa Dalgaları

8 ile 13 Hz. arasındaki bu dalga boyutu, gözlerinizi kapatıp, bir süre dinlenme haline geçildiğinde başlar. Dinlenme halinde iken, beyin rahatlatıcı hormonları devreye sokar. Olumlu bir rahatlama hissi ve düşünceleri ortaya çıkar. 8 ile 10 Hz. aralığında, harika bir öğrenme zamanıdır. Bu duruma derin alfa konumu denir ve beynin kendini en rahat hissettiği bu zaman, hipnoz için en elverişli zamandır. Meditasyon dedikleri zaman ve huşu hali dedikleri zaman bu zamandır. Dış dünyadan soyutlanma, gevşeme ve rahatlama gerçekleşir.

3. Teta Dalgaları

4 ile 8 Hz. olan bu dalga, uykuya geçiş halindeki aralıktır. Transa geçme dedikleri, odaklanma ve güçlü hafıza bu aralıkta uzmanlarca kullanılmaktadır. “Lucid Rüya”, telkinler ve beyni yeniden istenildiği gibi programlama bu aralıkta yapılmaktadır.

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin dalga frekansları, meditasyonda işlev görüyor

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin dalga frekansları, meditasyonda işlev görüyor

4. Delta Dalgaları

0,1 ile 4 Hz. aralığındaki, bu frekansta, deliksiz uyku denilen, dönüşüm halinin olduğu yerdir. Büyüme hormonunu, beyin bu moda girdiğinde salgılar. Vücuttaki hasar durumları bu zamanda işleme alınır.

Bu dalgalar keşfedildikten sonra, biyoenerji denilen metafizik biliminin 3. göz, parapsikolojide telepati ve duyugörü olarak isimlendirilen, insan beyninin 5. boyutu denen Gamma dalgalarının varlığı da tespit edilmiştir. Röntgen gibi X ışını yayan ve taş duvarı geçebilen ışınlar, Gamma dalgaları içinde geçerlidir.Parapsikolojik yeteneğe sahip olan bazı kişiler, bu gama dalgalarını kullanmayı iyi bilirler.

Hayal gücünü yapan, bu saydığımız frekanslarda çalışan alt beyindir. Mantık dediğimiz, sonradan elde ettiğimiz bilgiler ise üst beyindedir.

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin kontrol deyince akla ilk gelen Star Wars Jedi savaşçıları

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin kontrol deyince akla ilk gelen Star Wars Jedi savaşçıları


Sesle nasıl hipnoz yapılır?

Teta dalga boyuna ulaşıldığı an, kişinin transa geçme halinde, telkin ile hipnoz,  binöral aktivite tekniğinde de bir ses örneği ile sağlanabilir. Hipnoz ve Binöral aktivite ile kişiyi etkilemek için, Teta frekans düzeyine indirmek gerekir. Bunu bazıları bir saati takip etmenizi söyler, yada sakinleştirici bir müzik ile toplu şekilde de hipnoz seansları düzenlenmektedir. Hipnoz ve Binöral aktivite gibi beyni kontrol yolları, basit bir uygulama değildir. Çünkü bilinç eğer güçlü ise, bilinçaltına inmek için yapılan bu işlemleri ret eder.

Toplu bir şekilde Binöral aktivite yaparak, bilinci devre dışına bırakıp, bilinç altına yerleşmenin, yollarını tabi ki bulmuşlar. Buna en büyük örneklerden biri ise Reklam ve Film sektörünün, hazırladığı videolara 25. kareyi yerleştirmeleridir. İnsan gözü 24 kareyi algılarken, yazı veya resim şeklinde 25. kare, kontrolsüz şekilde bilince yerleşir. En yaygın şekilde kullanılan, 25. kare tekniği sadece görüntü değil, seslerin içinde de vardır. Yani bir müzik cd’sinin içinde yada dinlenilen bir mp3’te bile bu teknik kullanılabilir. Nasıl mı? Okumaya devam edin.

Binöral aktivite, geniş anlamda bir ses kaynağından gelen ses dalgalarını (metin, şiir, müzik vs.) kulaklık ile dinlemekle uygulanır. Amaç istenilen amaçlar doğrultusunda, hazırlanmış ses dalgalarıyla, insan beynini telkinle yeniden programlamaktır.

Taşınabilir ve usb’den müzik attığınız bir mp3 player cihazınız var. Bu kaynaktan müzik dinlediğinizde, sağ ve sola gelen frekansların boyutları farklıdır. Mesela sağa gelen 300 Hz. ise sola gelen 310 Hz.’dir. kulak bunları duyduğunda, hesaplama yapar ve aradaki farkı çıkarır. Beynin iki yarım küresi senkronize olur ve dinleyicinin beyninde 10 Hz.’lik (Alfa boyutu) frekans ritmi oluşur. İşte bu tekniğe Binöral efekt (binöral ritm yada embiyen ritm olarak da adlandırılır); binöral efekt işlemini kullanan yönteme binöral teknik denir. Özel bir teknikle istenilen Alfa, Beta, Teta yada Delta dalga boyları bu yolla çıkartılabilir. Bu yollarla neler mi yapılır?

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin kontrolü 25. kare ile subminal mesaj ile yapılıyor

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin kontrolü 25. kare ile subminal mesaj ile yapılıyor


Binöral aktivite ne işe yarar?

Hormon dengesi değiştirilebilir, öğrenme kabiliyeti geliştirilebilir, iştah kesilerek zayıflatılabilir, uyku düzensizliği giderilebilir, seyahat sorunu olan kişilerde yaşanan  psikolojik sorunlar giderilebilir. Kötü amaçlı da kullanılabilir. Mesela bir canlı bomba bile programlanabilir.

Esrar, kokain, eroin, opium, peyote, LSd gibi fiziksel uyuşturucu maddeleri etkisi yapıp, dijital narkotik denen (l-doser) ritim ve ses dosyaları üretilmiştir. Yapay oluşturulan bu ritimler 0 ile 20 Hz. arasındaki tüm dalgalarda senkronize olabilir.

2005 yılından sonra Binöral aktivite, TV ve Bilgisayar oyunlarında üretilmeye başlandı. Hem 25. kare hemde stereo kulaklık ile binöral ritim hedeflenen etkiyi çok rahat gösterir. Amaç insanların bilinç altına ulaşmaktır. Özellikle Hristiyanların Antichrist’i yani Deccal adındaki Şeytanın 666 rakamının üsütünden çocuklar üzerinde hipnoz yapılmaya başlanmıştır. Özellikle çizgi filmlerde 25. kare eklenerek, sex yazıları ve cinsel figürler gizlice sembolize edilmiştir. Bunun için youtube’dan küçük bir araştırma yapmanız yeterli.

Bunları terapi amaçlı kullanan Ruslarda, bu yollarla 1999 yılında 46 ölüm yaşanmıştır. 1 Aralık 1997 yılında ise Japonya’da Pokemon çizgi filmi izleyip epilepsi nöbetleri geçiren 700 vaka görülmüştür. Burada ise kırmızı ışığın müzik tonuyla 10 ile 3030 defa kesintiler halinde verilmesi ile “Televizyon epidemisi” yapılmış, izleyen çocukların beyin damarların spazma neden olup, boğulma , kasılma ve bayılma görülmüştür.

Binöral teknik özel olarak tasarlanmış, monoton binöral ritimler kullanılır. Beyin daha önce doğal olarak bu sesleri doğadan alamadığı için bu seslere yabancıdır. İşte bu en çok çocukların beyin sağlığı için büyük tehlikedir.

Şimdilerde ise bu teknik bir “psikotron” cihazı olarak kullanılan, cep telefonlarında, Tv ekranlarında ve bilgisayar monitorları ile toplumun büyük bir çoğunluğuna ulaşılmaktadır.

Beyin sistemi ilk başta dediğimiz gibi, tüm sistemlere müdahale eder. Eğer bu sistemde yaşanan bir sorun tüm organların çalışma düzenini bozar. Ruhsal sorunlar, saatlerce süren cinsel uyanıklık, kalp çarpıntısı, epileptik nöbet gibi bir çok sorun buna bağlıdır.

Daha da ilginci ise, monoton dediğimiz, Binöral ritim etkisini arttırmak için “Beyaz Ses” adında, bir kaç sesten ayırt edilebilecek şekilde tek ses olarak çıkartılan bir ses ortaya çıkmıştır. Televizyon, Buzdolabı, Elektrik süpürgesi gibi ev aletlerinin çıkardığı ses, boya yaparken rulonun çıkardığı sesler tek sese, sokaktan gelen seslere de çoklu ses diyebiliriz. Beyaz ses, kulaklar tarafından hemen hemen işitilmez, fakat beyinde yönlendirdiği organ ve sistemler tarafından 25. kare gibi algılanır. Bu beyinde olumsuz ve yıkıcı etkiler bırakabilir.

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Fotoğraftaki tatil kulübü verdiği mesaj cinsel objeleri kullanmış

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Fotoğraftaki tatil kulübü verdiği mesajda cinsel objeleri kullanmış


Bilinçaltı Telkin Programları ne işe yarar?

Bilinçaltını yeniden şekillendirmek için, profesyonel olarak hazırlanan, kişisel benliği değiştirebilecek şekilde, Teta dalga boyutunda etki gösteren, Bilinçaltı Telkin Programları adı altında müzik ile bir takım uygulamalar yapılmaktadır.

Her gün bu müzik medyasını dinleyerek, kısa sürede, istediği alanda, hızlı ve köklü değişiklikler yapılabilir.

Batı dünyasında uzun yıllarca askeri eğitim alanlarında, satış ve pazarlama işlerinde, Nörobilim alanında kullanılan binöral subminal mesaj yada telkinler dünyaca ünlü sporcu, şarkıcı, sinema yıldızı ve siyasetçilerin yeni nesil kişisel gelişim araçlarından biri olmuştur.

Micheal Jackson, Madonna ve Lady Gaga gibi ünlü kişilerin bu yolları denediklerini bilmekteyiz.

İşin kötüsü ise bu tip medyalar internet ortamında da elden ele geçmektedir. Cep telefonuna yada bir müzik çalara kaydedip, digital olarak dinlenebilmektedir. Bu tip Programlar (Hipnoze, Hipnostudio, LSD-Spiral, I-doser, Astral Seyahat vb.) internetten indirilip, nörotoksik özelliği olup, programlanmış kişisel değişimlere neden olan digital uyuşturucu sınıfına girmektedir.

Bu sistemi uzun yıllardır geliştirmeye çalışan bir kaç firma sayabiliriz. Jeffrey Thompson ve Anna Wise stüdyoları, Robert Monreo Enstitüsü işini en iyi yapanlar arasındadır.

Okumadan Geçme: Astral Seyahat Nedir? Yalan mı? Gerçek mi?

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin dalgaları ile nesneler el değmeden hareket ettirilebiliyor

Zihin kontrolü nedir? Sesle zihin kontrolü nasıl yapılır? | Beyin dalgaları ile nesneler el değmeden bilgisayara komut gönderebiliyor


Diğer Beyin Kontrol yolları

İnsan beynini kontrol etmek amacıyla, sesle kontrol haricinde, birde fiziksel olarak Psikotrop Maddeler kullanılmaktadır.

Anestezikler, Psikiyatrik ilaçlar, Sentetik Uyuşturucular, Liserjik Asit Diyetilamit (LSD) gibi kimyasal ilaçlar, Psikotrop Maddeler grubuna girmektedir.

Birde Psikotropik etki yaratan bir diğer beyin kontrol ikilisi Müzik ve Koku’dur. Bunun en iyi örneklerinden biri ise, AVM’lerin çoğunda kısık ses ile müzik çalınmasının yanında, rahatlatıcı parfümlerin salınmasıdır. Bu yolla alışveriş artışı sağlanmaktadır.

Günümüzde, ruhsal problemler, artan stres, dişiliği ön plana çıkartan, korkuyu dürtükleyen, cinselliği tetikleyen, sentetik kokular üretiliyor. Bu kokularla karşı cins üzerinde, davranış ve zihinsel faaliyetine müdahale edilmek istenmektedir. Böylece üretilen ürünlerin satışı artacaktır. Kadın koku reklamlarında, karşı cinsi hareketlendirdiği, subminal içerikli reklamları herhalde görmüşsünüzdür.

Ayrıca deterjanlarda kullanılan koku maddeleri, kişilerde bu markaya yönelik alma alışkanlığı oluşturmak için kullanılmaktadır.

Artık beyindeki nesne dalgaları ölçülerek, sadece düşünerek bile yayılan dalgalar, bilgisayara komut olarak gönderiliyor. Bilim adamları insanları direkt beyin dalgaları ile internet gibi iletişim kurmanın yolları arıyor.

Nanoteknoloji ile de yeni nesil beyin kontrolleri tetiklenmektedir. Amaç dünyadaki insanları tek beyin modeli haline getirip, istedikleri şekilde yönetmektir.

YORUMLAR
  1. isim dedi ki:

    lipton ürünleri içmeyin vodafone kullanmayın ntv star bloomberght showtv habertürk izlemeyin şimdilik bu kadar…