DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pandemide yeni tatil anlayışı: Kiralık havuzlu villa tatili

Pandemide yeni tatil anlayışı: Kiralık havuzlu villa tatili

Pandemi döneminde evde kalarak korunmak en çok şehirlerde yaşayan insanlar için çok zor olmuştur. Artık bu zor durumdan kurtulmak için pandemide yeni tatil modelleri çıkıyor. Pandemide tatil modellerden en güzeli de hem evde kal hemde tatil yap modeli birleşerek oluşturduğu Kiralık Havuzlu Villa Tatili . Ayrıca Kiralık villa, kiralık havuzlu villa için araştırma yapanlar için yardımcı olacağız.


Pandemide yeni tatil anlayışı: Kiralık havuzlu villa tatili

Villa kent yaşamından uzakta veya yazlık bölgelerde, bahçe içerisinde kişiye özel ev anlamına gelir. Bugüne kadar aklınıza gelmemiş ya da sahibi olduğunuz bir villanız olmayabilir ama artık günümüzde, dilediğiniz şartlarda kiralık villa olanaklarına sahipsiniz, bir mola veya daha uzun süreli bir kaçış planı da diyebiliriz.

Kiralık villa seçenekleri, uzun zamandır yaşadığımız son derece can sıkıcı olan pandemi döneminde, kişisel hijyen şartları bakımından oldukça güvenli bir fırsat sunmuş oldu aslında. Çok kalabalık şehirlerde yaşayanlar için Covid-19 süresince izole olabilmek adına villa tatili, çok mantıklı bir seçenek haline geldi. Özellikle kalabalık aileler, hem daha ekonomik olması açısından hem de daha konforlu bir tatil amacı ile kiralık havuzlu villa seçeneğini daha fazla tercih etmeye başladı.

Villa kiralamak, aynı zamanda evden çalışanlar için bir yandan tatil bir yandan da güvenli yaşam olanağı sunuyor. Hasta olmak korkusuyla yaşamdan çalınan her dakika yerine, yaşamdan alınan her saniyenin keyfe dönüşmesidir villa kiralamak.

Pandemide yeni tatil anlayışı: Kiralık havuzlu villa tatili


Villanızı Hayal Ettiğiniz Şehirde Kiralayın

Öncelikle nerede bu süreci geçirmek veya nerede tatil yapmak istediğinize karar vermelisiniz çünkü kiralık villa için yer arayışınızda seçenekleriniz oldukça fazla. Tercihlerinize uygun kiralık villa bulmanız mümkün.

Örneğin mükemmel bir deniz, kum, güneş tatili istiyorsanız, Ege bölgesinde villa kiralamak için biçilmiş kaftan. Deniz tatiline adrenalin ve göz alabildiğine yeşillik katmak isteyenlerin tercihini ise genellikle Fethiye oluşturuyor. Muğla ilinin 13 ilçesinden birisi olan Fethiye kiralık villa seçenekleri açısından da oldukça zengin.

Fethiye’de villa kiraladığınız süre boyunca vadilerini, koylarını, adaları, birbirinden güzel plajlarını keşfedebilir; çeşitli spor aktivitelerinden yararlanarak, unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Denize yakın olmak isterseniz kiralık villanızı Fethiye’nin gözde plajlarından Çalış’ta kiralayabilirsiniz.

Ya da antik kent Kayaköy’den yana kullanabilirsiniz tercihinizi, kendinizi bambaşka bir dünyada hissedebilirsiniz. Fethiye’de çam ormanlarının içinde de kiralık villa seçeneği bulabilirsiniz. Ovacık bu bakımdan tam istediğiniz lokasyon olabilir. Büyüleyici güzelliği ile tüm dünyanın gözü üzerinde olan Ölüdeniz’de villanızı kiralarsanız, pırıl pırıl ve dört mevsim durgun, dalgasız denizi ile unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Akdeniz bölgesinde kiralık havuzlu villa, açısından zengin alternatifler sunar. Antalya’nın muhteşem beldesi Kaş’ta villa kiralarsanız, kendine hayran bırakan koylarını, antik tiyatrolarını ve eşsiz doğasını deneyimleme fırsatı bulabilirsiniz.

Antalya’nın önemli tatil beldelerinden olan Kalkan ise tüm cömertliğiyle ince kumlu sahilini önünüze serer… Kalkan, mavi bayrak plajları ve ışıl ışıl parlayan berraklıkta denizi ile rüya gibi bir zaman dilimi içerisinden geçebilirsiniz.

Antalya’da yaşam standartınıza uygun, hayallerinizle iç içe veya “aslında emekli olursam şurada yaşarım diye” başlayan cümlelerinizde hemen aklınıza gelen kiralık villalardan birine mutlaka ulaşabilirsiniz.

Kiralık havuzlu villa


Kiralık Villanızın Özelliklerini Siz Belirleyin

Nasıl bir villada oturmak istediğinizi düşünmeye başladıysanız önce şu soruları aklınızdan geçirin;

  • Havuzlu villa mı tercihiniz?
  • Havuza gerek yok ama deniz manzarası mutlaka olsun mu?
  • Yemyeşil ağaçların içinde ve doğanın bir parçası mı olsun?
  • Tamamen size özel olsun ve çevresinde sizden başkası olmasın mı?
  • Lüks olsun! Jakuzi olsun, şöminesi olsun! ya da hepsi, olsun mu?
  • Yeni evlendiniz belki de, balayına özel mi olsun…

Karar verin yeter! Sizlerin tüm bu taleplerini duyan hatta bu talepleri artırarak fazla seçeneklerle cevaplayan villalara ulaşmanın en güvenli yolu Villa Reyonu’ndan geçiyor.

Eskiden kısıtlı sayılarda olan kiralık villalara ulaşmak şimdi Villa Reyonu ile çok kolay; yeter ki kendinize bu keyif için bir şans verin. Villa tatiliniz için; günlük kiralık villa, haftalık kiralık villa veya arzu ettiğiniz süre de imkan sunan kiralık havuzlu villa bulabilir ve villa tatilinizin süresini siz belirleyebilirsiniz.

Planlarınıza ve bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Villa tatili ile bu ayrıcalığı yaşamanız için tek yapmanız gereken, hangi villayı kiralayacağınızı belirlemek ve Villa Reyonu’ndan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek. Karar vermenize yardımcı olacak fırsatlar için mutlaka Villa Reyonu villa kiralama sitesine göz atın!



Kaynaklar ve Dış bağlantılar

YORUMLAR

  1. UĞUR dedi ki:

    gerçekten güzel bir yazı olmuş. Yanlış bildiğimiz bir çok konu varmış. Teşekkürler.