DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2016 yılının en çok indirilen korsan filmi: Game of Thrones

2016 yılının en çok indirilen korsan filmi: Game of Thrones

2016 yılının en çok indirilen korsan filmi: Game of Thrones

17 Nisan 2011’de başlayan, Yönetmenleri David Benioff ile D. B. Weiss tarafından çekilen Game of Thrones, Türkçe adıyla “Taht Oyunları” 2012 yılından beri korsan sektöründe en çok indirilen film 2016 yılında da birinciliği kimseye kaptırmadı. Sinema film tadında ve son serileri kış aylarında sadece çekilen dizi korsan indirmede en çok rağbet gören dizi film.

Amerikan HBO kanalına ait fantastik bir konu ile 7. sezonuna merhaba diyecek dizi, daha öncede bir korsan darbesi yemişti. Beşinci sezon daha yayınlanmaya başlamadan internete yayılan dizinin ilk dört bölümü halen akıllardan çıkmamaktadır.

2016 yılının en çok indirilen korsan filmi: Game of Thrones | 7. sezonda Jon Snow Akgezenlere karşı savaşacak

26 Haziran 2016 tarihinde 6. sezonun son bölümü ile ekranlara ara veren dizi için 9. sezonu çekilmeyecek söylentileri şimdiden yayılmaya başladı. 2 sezon daha çekilecek dizi, ise her sene Nisan ve Mayıs aylarında gösterime giriyordu. Fakat bu sene böyle olmayacak. Bir kötü haber daha vereceğiz. Yeni sezon 10 bölümden daha az olacağı bildirildi.

İlgili Link: Game of Thrones’taki 12 Tarihi yapıyı görmek ister misiniz?

2016 yılının en çok indirilen korsan filmi: Game of Thrones | Meşhur dizi karakterleri

Korsan indirmede bir öncü olan Torrentfreak internet sitesinin açıklamasına göre, BitTorrent verilerinden çıkan analize göre, Game of Thrones 6.sezonun son bölümü ‘The Winds of Winter’  “senenin en çok indirilen bölümü olarak 350 binden fazla kişi tarafından paylaşıma açıldı. Fakat bu sene 480p olarak indirilmeyen dizi, artık 720p ve 1080p  olarak indirilmesi gözlerden kaçmadı.

Korsan sıralamasında ikinciliği  ‘The Walking Dead’, üçüncülük ise  ‘Westworld’  olarak listelendi.

Korsan sektöründe en çok indirilen ilk 10 film

  1. Game of Thrones | IMDB puanı : 9,4
  2. The Walking Dead | IMDB puanı : 8,7
  3. Westworld | IMDB puanı : 9,1
  4. The Flash | IMDB puanı : 8,2
  5. Arrow | IMDB puanı : 7,9
  6. The Big Bang Theory | IMDB puanı : 8,4
  7. Vikings | IMDB puanı : 8,6
  8. Lucifer | IMDB puanı : 8,3
  9. Suits | IMDB puanı : 8,7
  10. The Grand Tour | IMDB puanı :9,2

IMDB puanları 29.12.2016 güncellenmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.