DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2016 yılının en karlı yatırımı Bitcoin 2017’ye 1000 doları aşarak girdi!

2016 yılının en karlı yatırımı Bitcoin 2017’ye 1000 doları aşarak girdi!

2016 yılının en karlı yatırımı Bitcoin 2017’ye 1000 doları aşarak girdi!

Bitcoin, internette dolaşan ve sanal ödeme platformlarında hızlıca yükselen sanal para birimi, 2017 yılına 1030 USD ile merhaba dedi.

Para Uzmanları bu konuda biraz endişeli. Herhangi bir devlet tarafından güvence edilemeyen, sanal para Bitcoin ile ilgili geniş bir yazı daha önce yayınlamıştık. İsterseniz aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

İlgili Link2016 yılının en çok kazandıranı: Bitcoin!

Çin, Hindistan gibi ülkelerin bitcoine karşı ilgileri son yıllarda birden arttı. Fakat bunu tetikleyen ülkelerin başında Çin gelmekte.Sebebi ise Çin para birimi yuanın yüzde 8’e varan değer kaybı. Çin’deki yatırımcılar hükümetin para çıkışlarındaki sert kuralları, bitcoin için gelişiminde adeta bir olanak sağlıyor.

Sanal para birimi Bitcoin, son yılda yüzde 125 değer kazanarak, 2017’nin en çok gelir getiren yatırımı olarak para piyasalarına hızlıca giriş yaptı. en iyi performansını sergileyen para birimi oldu.

2016 yılının en karlı yatırımı Bitcoin 2017’ye 1000 doları aşarak girdi! | Süper para Bitcoin!


Bitcoin kullanmaya nasıl başlanılır?

Bu sistemde 21 milyon ile sınırlı bir bitcoin sanal para var. Şu anda 15 milyon bitcoin kullanılıyor. Tıpkı gerçek para gibi dövize çevirip, nakit olarakta kullanabiliyorsunuz.

Bitcoin kazanmak için ya çok iyi bir programcı ve çok iyi bir pc’niz olması gerekmekte. Bu kişilere madenci deniyor. Madenciler şu ana kadar 15 milyon bitcoin’i ortaya çıkardı. Eğer ben bu işlerden anlamam  diyorsanız sadece al sat yapma adına para ile satın alabiliyorsunuz.

Bitcoin kullanmak için, bir bitcoin cüzdanı ve adresine sahip olmanız gerekiyor. Oluşturduğunuz bu cüzdan tıpkı banka cüzdanı gibi. Cüzdanı akıllı telefon yada tabletinize uygulama indirildikten sonra, sizin için bir adres yaratılıyor. Güvenli bir adres 27 ile 34 kelime ve sayı kombinesiyle meydana geliyor. Eğer cüzdan içindeki veriler kaybolursa, bitcoinlerin de geri getirilemeyeceğini bilmelisiniz, bir hak talep edemessiniz kimseden.


2013 Yılındaki değerini geçecek!

Yıl 2013 ve Bitcoin yükselişte. 1216,7 USD değerine ulaşan Bitcoin yükselişte. Fakat 2013 sonlarında Tek bitcoin borsası olan Tokyo’daki Mt. Gox Bitcoin sanal saldırı ile çöktü. Birden 400 USD’ye kadar ani bir düşüşe geçti.

Yıl 2016 piyasalar tekrar Bitcoin’e güven duymaya başladılar. Sanal parayı takip eden uzmanlar, 2013 de ulaştığı rakamı bu sefer geçeceğine inanıyorlar. Şu anda tüm bitcoinlerin piyasadaki karşılığı, 16 milyar USD’ye gittiği görülmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.